Team building!

HAI IN TEAM BUILDING!

Evenimentele de team building sunt o experienta deosebita, in cadrul careia intreaga echipa se bucura de activitati interesante, relaxare si mancare buna.

Indiferent de ce hobby-uri au sau ce activitati desfasoara la job, team building-ul e un instrument bun prin care oamenii ajung sa se cunoasca mai bine, sa-si impartaseasca pasiunile si poate chiar sa devina prieteni.

Prin structura sa, cu exterior generos, multe facilitati de relaxare si distractie cum ar fi SPA-ul, piscina, ciubarul si altele, Bucovina Residence & SPA este recomandata acestor tipuri de activitati in afara biroului. Pentru ca oaspetii sa se relaxeze in mai multe locuri în acelasi timp, Bucovina Residence & SPA, va pune la dispozitie, pe langa centrul SPA si 13 spatii de cazare in corpul A si 9 spatii de cazare in corpul B (capacitate de la 30 la 60 locuri), un foisor cu sistem audio, gratar, terasa, dining room spatios, mancare traditionala din Bucovina, protap etc. Organizam activitati de echipa ce presupun cooperare, strategie, comunicare, creativitate, uneori depasirea propriilor limite, dar si activitati de relaxare la piscina pensiunii, dans si distractie la clubul Vente din oras.

Vrei sa petreci timp de calitate alaturi de colegii tai?

Hai in Team Building, la Bucovina Residence & SPA!

Rezervari: 0753778776

Previous slide
Next slide
Facebook
Twitter
LinkedIn