Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate va este pusa la dispozitie la inceputul interactiunii cu noi, prin intermediul site-ului web. Datele au fost colectate de www.bucovinaresidence.ro. bucovina.ro colecteaza informatiile dumneavoastra personale (numele complet, numarul de telefon, adresa de e-mail, sexul, IP-ul si preferintele de limba ale browserului pe care il folositi) atunci cand ne contactati prin formularul de contact, telefonic sau prin e-mail. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, sexul, precum si alte informatii, dupa caz.

De asemenea, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra, precum informatiile despre originea etnica sau rasiala, confesiunea religioasa, opiniile politice, convingerile filozofice, viata/orientarea sexuala ori sanatatea), cu exceptia cazului in care vom fi obligati sa facem acest lucru prin lege si/sau in cazul in care ne veti furniza consimtamantul dumneavoastra explicit, in mod separat. Daca ne veti furniza, in mod voluntar, date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin intermediul interactiunii dumneavoastra cu website-ul nostru sau prin corespondenta directa cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge datele din sistemele noastre, daca nu vom considera ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al www.bucovinaresidence.ro.

Va aducem la cunostinta faptul ca de fiecare data cand ne veti vizita website-ul, vom colecta automat urmatoarele date:

1)         Date tehnice, care pot include: Adresa Internet Protocol (IP), utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, tipul si versiunea de browser, informatiile de conectare, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), setarea fusului orar, sistemul si platforma de operare, tipul si marca dispozitivului mobil. Aceste date pot fi colectate si prelucrate numai cu consimtamantul dumneavoastra prin intermediul fisierelor de tip cookie ale tertelor parti. Informatii suplimentare despre acest subiect puteti gasi in sectiunea: Politica Cookies.

2)         Date despre vizita dumneavoastra, care pot include: calea completa catre resursa accesata (URL-ul), informatiile sau produsele pe care le-ati cautat sau vizualizat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate), secventa de click-uri catre, prin si de la website-ul nostru (inclusiv data si ora), timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor continuturi), timpul mediu petrecut intr-o aplicatie si numarul de vizualizari din astfel de aplicatii, numarul mediu de articole vizualizate pe website-ul nostru, informații privind interactiunea cu paginile (cum ar fi derularea, click-urile si trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul utilizatorilor si orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de servicii pentru clienti.

Scopul de utilizare a datelor

www.bucovinaresidence.ro colecteaza date cu caracter personal pe pagina site-ului, numai cu acordul voluntar al clientului, iar scopurile sunt urmatoarele: rezolvarea problemelor de orice natura, care se refera la programarile efectuate si la cele ce au fost anulate, contactarea clientului, la cererea sa voluntara ori in chestiuni de relatii cu clientii. Astfel ca www.bucovinaresidence.ro are permisiunea de a prelucra datele cu caracter personal (cele de identificare si de contact), in vederea furnizarii serviciilor si efectuarii platilor in baza contractelor relevante, inclusiv a abonamentelor achizitionate.

De asemenea, putem prelucra datele cu caracter personal pentru a va putea oferi informatiile necesare despre servicii ori bunuri, despre care consideram ca va intereseaza. In cazul in care sunteti deja un client al brandului nostru, va vom contacta numai prin intermediul e-mail-ului, deoarece avem in baza de date informatii despre dumneavoastra, in urma serviciilor care au facut obiectul unei vanzari anterioare sau unei negocieri in vederea vanzarii, cu exceptia cazului in care ati optat pentru alta metoda de contact. Iar daca sunteti un client nou, va vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul dumneavoastra prealabil.

Exista si posibilitatea de a nu va folosi datele personale in acest fel, dar trebuie sa bifati caseta din formularul de inregistrare, referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Putem, de asemenea, sa va folosim datele cu caracter personal pentru a intelege continutul preferat si pentru a oferi continut relevant pentru dumneavoastra; pentru a va permite sa participati la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci cand alegeti sa faceti acest lucru; pentru a masura sau a intelege eficacitatea publicitatii pe care o oferim; pentru a face sugestii si recomandari despre serviciile sau produsele care ar putea sa va intereseze.

Comunicare

Cu acordul dumneavoastra, va putem trimite newslettere, alerte periodice, recomandari de articole, mesaje administrative sau de ordin tehnic, ce au legatura cu serviciile si produsele pe care le oferim, prin intermediul apelului telefonic si/sau e-mail. Acestea fac parte din categoria mesajelor de marketing, pe care dumneavoastra alegeti daca doriti sa le primiti sau nu.

Securitate

Datele dumneavoastra privind adresa IP si istoricul de conectare vor putea fi folosite din motive de securitate, menite sa monitorizeze si, implicit, sa previna eventualele incalcari si/sau fraude ale Acordului de utilizare ori a Politicii de confidentialite, care ar putea sa ii afecteze si pe ceilalti vizitatori/clienti de-ai nostri. www.bucovinaresidence.ro va asigura ca nu va distribui niciuna din informatiile personale pe care le-ati furnizat catre agentii sau agenti de publicitate. Ele vor fi pastrare in conditii de siguranta si folosite doar in scopurile enumerate mai sus. Chiar daca sunteti client sau doar vizitator, va oferim dreptul de a modifica sau sterge datele pe care ni le-ati oferit. Stergerea sau modificarea datelor in timp ce apelati la serviciile noastre pot afecta modul in care oferim aceste servicii ori chiar incetarea lor.