Str. General Eremia Grigorescu, nr. 11 bis, Gura Humorului, jud. Suceava • tel.: 0753778776 • e-mail: contact@bucovinaresidence.ro

Cu o evolutie zbuciumata de peste 500 de ani, localitatea Gura Humorului era cunoscuta, inca din secolul al XIX-lea, pentru proprietatile curative ale aerului si ale apelor sale iar, in perioada interbelica, ca o statiune balneo-climaterica de referinta.

Oferta cultural-turistica a statiunii este bogata. Gura Humorului este o adevarata placa turnanta a turismului cultural-religios bucovinean, de aici putand fi accesate traseele catre toate bisericile cu fresca exterioara din Romania, aflate sub patronaj UNESCO: Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, Patrauti, Probota.

In calitate de oaspeti ai pensiunii Bucovina Residence & SPA aveti posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din apropiere – manastirile, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Piatra Pinului sau de a practica diverse activitati sportive la Complexul de Agrement „Arinis”, partia de schi „Soimul” cu telescaun, Escalada Aventura Parc, tiroliana, tubing, tir cu arcul, paintball, teren de padbol, tenis de masa, restaurante si terase etc.

 


Va asteptam, intotdeauna bucurosi de oaspeti, sa va cazati la pensiunea Bucovina Residence & SPA!