Str. General Eremia Grigorescu, nr. 11 bis, Gura Humorului, jud. Suceava • tel.: 0753778776 • e-mail: contact@bucovinaresidence.ro

Cu o evoluţie zbuciumată de peste 500 de ani, localitatea Gura Humorului era cunoscută, încă din secolul al XIX-lea, pentru proprietăţile curative ale aerului şi ale apelor sale iar, în perioada interbelică, ca o staţiune balneo-climaterică de referinţă.

Oferta cultural-turistică a staţiunii este bogată. Gura Humorului este o adevărată placă turnantă a turismului cultural-religios bucovinean, de aici putând fi accesate traseele către toate bisericile cu frescă exterioară din România, aflate sub patronaj UNESCO: Voroneț, Humor, Moldoviţa, Suceviţa, Arbore, Pătrăuţi, Probota.

În calitate de oaspete al pensiunii Bucovina Residence aveți posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din apropiere – ştrandul „Ariniş” cu două piscine pentru copii şi adulţi, piscina acoperită prevăzută cu saună și jacuzzi, în care funcționează și o școală de inițiere în scufundări, două săli polivalente, pârtia de schi „Şoimul” cu telescaun, Escalada Aventura Parc, patinoar, kiroliana, tubing, airsoft poligon, restaurante etc.

 


Vă așteptăm, întotdeauna bucuroşi de oaspeţi, să vă cazați la pensiunea Bucovina Residence!