Vacanta in Bucovina

atractii din

BUCOVINA

In calitate de oaspeti ai pensiunii Bucovina Residence & SPA aveti posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din apropiere – rezervatiile Piatra Pinului si Piatra Soimului, cu doua trasee turistice – si de a practica diverse activitati la Complexul de Agrement „Arinis”, partia de schi „Soimul”, Escalada Aventura Parc, Kiroliana, tubing, tir cu arcul, paintball, padbol, tenis de masa etc.

Oferta cultural-turistica a statiunii Gura Humorului este bogata, de aici putand fi accesate traseele catre toate bisericile cu fresca exterioara din Romania, aflate sub patronaj UNESCO: Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, Patrauti, Probota.

Suntem fericiti ca ne treceti pragul si vreti sa reveniti la Bucovina Residence & SPA!

BUCOVINA TE iMBIE

LA TIHNA!

Indiferent ca vii in weekend sau intr-o vacanta prelungita, Bucovina cea primitoare te face sa tresari de bucurie la privelistile pe care ti le ofera, te incurajeaza sa mergi cu talpile goale si sa simti firele de iarba ori sa te rostogolesti in zapada ca un copil. Dragi oaspeti, va asteptam sa impartasim cu voi bucuria!

Testimoniale

Ce spun clientii nostrii

Verifica disponibilitatea
Persoane

Ciubariti-va mult!

CIUBARITI-VA MULT! Nu exista sezonul perfect pentru ciubar. Fie iarna sau vara, ciubarul este la mare cautare, si nu degeaba. Efectele benefice ale unei bai cu

Read More »
Hai in Team Building, la Bucovina Residence & Spa in Gura Humorului

Team building!

HAI IN TEAM BUILDING! Evenimentele de team building sunt o experienta deosebita, in cadrul careia intreaga echipa se bucura de activitati interesante, relaxare si mancare

Read More »