Str. General Eremia Grigorescu, nr. 11 bis, Gura Humorului, jud. Suceava • tel.: 0753778776 • e-mail: contact@bucovinaresidence.ro

Bucovina Residence & SPA

* * * *

Str. General Eremia Grigorescu, nr. 11 bis
725300 Gura Humorului, jud. Suceava

telefon: 0040 753 778 776

e-mail: contact@bucovinaresidence.ro

  • Visitors today : 12
Reguli si masuri pentru prevenirea raspandirii si combaterii noului coronavirus

Dragi oaspeti,

Bucovina Residence & SPA si-a deschis portile incepand cu 1 iunie 2020. Am adoptat si implementat un set de reguli si masuri in concordanta cu situatia actuala, care se refera la prevenirea raspandirii si combaterii noului coronavirus (SARS COV 2).

 

Curatenia si siguranta oaspetilor nostri au fost mereu prioritati pentru noi, astfel am respectat standarde si protocoale inalte de curatenie pentru confortul dvs. In conditiile  prezente, procedurile noastre de curatenie sunt crescute si imbunatatite, pentru a include si mai multe masuri de curatenie si igienizare preventive, garantand linistea sufleteasca a oaspetilor nostri.

 

1. REGULI PENTRU OASPETII  NOSTRI

Pentru siguranta dumneavoastra, a celorlalti oaspeti, dar si a echipei noastre, va informam ca procedura de check-in include si verificarea temperaturii dvs. cu echipament atestat. Va rugam sa acceptati aceasta procedura. Temperatura nu trebuie sa depaseasca 37.3 grade, deoarece temperaturile ce depasesc 37.3 grade vor fi consideratate neconforme in concordanta cu legislatia actuala in vigoare. Procedura de masurare a temperaturii se repeta dupa 10 minute. Daca temperatura este din nou mai mare de 37.3  grade,  nu putem onora cazarea, insa o putem reprograma.

Veti fi rugat sa va dezinfectati mainile si veti fi rugat sa purtati masca de protectie in toate spatiile comune din locatie.

Va rugam sa respectati distantarea sociala fata de membrii echipei Bucovina Residence & SPA, dar si fata de ceilalti oaspeti ai locatiei.

Procedura de check-in, respectiv completarea și semnarea documentelor se efectuează folosind pixul personal sau pixurile puse la dispozitie de hotel pastrand o distanta minima de 2 m fata de receptioner.

La check-out, cheia se lasa in containerul special amenajat la receptie.

Receptia si zona de intrare vor fi curatate si igienizate la 3 ore sau ori de cate ori este cazul.

Va recomandam sa ramaneti in camera si sa anuntati receptia in cazul in care nu va simtiti bine. In cazul suspiciunii cu Covid-19 a unui turist, acesta va fi izolat obligatoriu in camera  in care a fost cazat, pana la sosirea autoritatilor sanitare, iar apartinatorii, respectiv familia,  vor fi cazati in alta.

In situatia unei defectiuni tehnice sau la aparitia cameristei, va rugam sa parasiti camera pentru a evita contactul cu angajatul trimis sa remedieze deficienta.

2. REGULI  PENTRU ANGAJATI

Asiguram tuturor angajatilor dezinfectant pentru maini, masti, manusi. Fiecarui angajat i se masoara temperatura la intrarea in tura.

Am actualizat procedurile interne de lucru si am crescut frecventa spalarii pe maini si dezinfectarii spatiilor si ustensilelor in timpul proceselor de lucru (atat in bucatarie, servire, curatenie si receptie).

Acordăm atentie dezinfectarii manerelor, balustradelor, intrerupatoarelor etc. in zonele auxiliare destinate angajatilor, inclusiv vestiare.

Echipa noastra este instruita pentru aplicarea riguroasa a tuturor masurilor legale interne privind preventia COVID-19.

Folosim doar produse profesionale, biocide si certificate de Ministerul Sanatatii, care asigura prevenirea raspandirii virusului. Echipamentele de protectie folosite se arunca respectand regulile de colectare in recipiente speciale.

Intreg personalul urmareste in permanenta practicile de distantare sociala si aplicarea  masurilor sanitare in toate spatiile publice ale locatiei.

 

3. REGULI  APLICATE  ÎN SPATIILE PUBLICE

Am montat dispensere cu dezinfectant la receptie si pe terasa.

Echipa din receptie este dotata cu echipament de protectie care cuprinde manusi, masca, dezinfectant, pungi pentru deseuri si termometru cu infrarosu pentru masurarea temperaturii.

Curatarea si dezinfectarea zonelor publice se face la interval de 3 ore, cu ajutorul   produselor biocide avizate de Ministerul Sanatatii. Se dezinfecteaza toate punctele de contact publice: usi si clante acces locatie, zona receptiei, aparate POS, calculatoare, case de marcat, robinete  bai comune, balustrada hol acces si scari.

Locurile de joaca si baile comune se dezinfecteaza zilnic.

 

4. REGULI APLICATE IN ZONA SPA

In zona de SPA, sezlongurile vor fi amplasate respectand regulile de distantare sociala si se vor dezinfecta in fiecare dimineata.

Filtrele instalatiei de la piscina se curata zilnic.

Dezinfectarea apei din piscina si jacuzzi se face cu ajutorul unui Clorinator Innwater de apa sarata, integrat in instalatia de purificare si filtrare a apei, iar reglarea nivelului de clor si a PH-ului, realizandu-se in mod automat si computerizat.

Accesul la ciubarul cu apa sarata va fi doar pentru membrii unei singure familii, timp de  minute 15.

5. REGULI APLICATE ÎN CAMERE

Cameristele vor purta uniforma si echipamente de protectie.

Au fost eliminate din camera materialele informative sau trusa de cusut, pentru a elimina riscul de contaminare si pentru a permite o igienizare sigura. 

Telecomanda pentru TV va fi dezinfectata si infoliata in punga sterila dupa fiecare oaspete.

Lenjeria si prosoapele din fiecare camera se depoziteaza in saci separati, se strang bine si se depoziteaza intr-o camera pana vine serviciul de spalatorie autorizat sa le ridice. Sacii se desfac doar in spalatorie, in momentul introducerii in masina de spalat.

Prin spalare si uscare la temperaturi ridicate, apoi calcare se asigura dezinfectarea lenjeriei, prosoapelor si halatelor din camere. Se folosesc doar detergenti si dezinfectanti profesionali, avizati de Ministerul Sanatatii.

Spalarea se va face la minim 60 de grade. Procesul de uscare (60-70 de grade) si calcarea vor definitiva dezinfectarea.

Toate suprafetele din camere se curata, se sterg si se dezinfecteaza cu produse profesionale biocide, avizate de Ministerul Sanatatii. Lavetele si carpele de curatenie se schimba dupa fiecare camera curatata.

In procesul de dezinfectare a camerei acordam o atentie deosebita clantelor, intrerupatoarelor, prizelor, telecomenzii, manerelor, tuturor suprafetelor plane. 

Baile sunt curatate si apoi dezinfectate cu produse profesionale biocide. Se vor dezinfecta dispenserele cu gel de dus/gel de maini.

Am limitat serviciul de curatenie a camerei pe timpul sejurului. In camerele ocupate, camerista va intra doar pentru eliminarea gunoiului zilnic, doar in lipsa oaspetelui si doar daca acesta va solicita acest lucru.

Nu se schimba lenjeria si prosoapele pe perioada sejurului. In situatii speciale, daca oaspetele solicita receptiei schimbarea lenjeriei si prosoapelor in timpul sejurului, camerista efectueaza aceste activitati cand clientul nu este in camera, fara a atinge obiectele oaspetelui sau alte suprafete din camera.

 

6. REGULI APLICATE IN BUCATARIE SI LOCURILE PENTRU SERVIT MASA

Pana in prezent, nu exista dovezi prin care oamenii pot contracta COVID-19 din alimente si ambalaje alimentare.

Asigurăm curatarea si dezinfectarea zilnica a echipamentului de lucru, a frigiderelor, aparatelor electrocasnice din bucatarie.

Toate mesele si scaunele vor fi dezinfectate dupa utilizare.