Vacanta in Bucovina

mese festive traditionale bucovina bucate retete mamaliga tochitura ciorba placinte poale n brau bucate bucovinene

Team building flexibil!

TEAM BUILDING FLEXIBIL Planificam fiecare sejur in functie de nevoile dumneavoastra! Suntem singurii din zona care practica o politica cat mai flexibila in ceea ce

Read More »

Ciubariti-va mult!

CIUBARITI-VA MULT! Nu exista sezonul perfect pentru ciubar. Fie iarna sau vara, ciubarul este la mare cautare, si nu degeaba. Efectele benefice ale unei bai cu

Read More »

fotografii Gabriela Bejan – graphic designer la Grida Creative – gridagraphic.com

atractii din

BUCOVINA

In calitate de oaspeti ai pensiunii Bucovina Residence & SPA aveti posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din apropiere – rezervatiile Piatra Pinului si Piatra Soimului, cu doua trasee turistice – si de a practica diverse activitati la Complexul de Agrement „Arinis”, partia de schi „Soimul”, Escalada Aventura Parc, Kiroliana, tubing, tir cu arcul, paintball, padbol, tenis de masa etc.

Oferta cultural-turistica a statiunii Gura Humorului este bogata, de aici putand fi accesate traseele catre toate bisericile cu fresca exterioara din Romania, aflate sub patronaj UNESCO: Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, Patrauti, Probota.

BUCOVINA TE iMBIE

LA TIHNA!

Indiferent ca vii in weekend sau intr-o vacanta prelungita, Bucovina cea primitoare te face sa tresari de bucurie la privelistile pe care ti le ofera, te incurajeaza sa mergi cu talpile goale si sa simti firele de iarba ori sa te rostogolesti in zapada ca un copil. Dragi oaspeti, va asteptam sa impartasim cu voi bucuria!

Suntem fericiti ca ne treceti pragul si vreti sa reveniti la Bucovina Residence & SPA!

Verifica disponibilitatea
Verifica disponibilitatea
Persoane

Testimoniale

Ce spun clientii nostri