Bai-tratament pentru fertilitate

Bai-tratament pentru fertilitate la

Bucovina Residence Spa

Imbaierea in ciubarul nostru din lemn natural, cu apa sarata adusa direct din salina creste sansele sa concepi un copil.
Problema infertilitatii este reala si se intensifica de la an la an, iar motivele instalarii afectiunii par sa fie, in 40% din cazuri, de natura feminina. Stresul, dietele drastice si, nu in ultimul rand, sechelele unor boli pot reduce foarte mult sansele sa concepi un copil.
Efectul terapeutic al sarii este inzecit in momentul in care apa este fierbinte, apa cu sare transportand substantele nutritive dinspre exterior spre interior, iar toxinele dinspre interior spre exterior. Baile in ciubar reduc stresul, ajuta la recuperarea musculara dupa efort, calmeaza nervii si regleaza nivelul enzimelor aflate in deficit. Beneficiezi de o absorbtie mai buna a nutrientilor din dieta zilnica si poti scapa de migrene.
 
Previous slide
Next slide

Odata ce sarea intra in contact cu apa, se descompune in magneziu si sulfat, minerale care ajung in piele. Calitatile terapeutice ale saramurii din Mina de la Cacica ajuta nu doar pe cele care vor sa aiba copii, ci si pe cele care vor sa-si detoxifieze corpul intr-un altfel de mod.

Caldura apei din ciubar are si ea efect terapeutic – stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si circulatia sangelui. Masajul pe care apa il face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism.
De fapt, este o idee excelenta sa faci o baie calda inainte de actul sexual, pentru ca iti relaxeaza muschii si elibereaza anxietatea din corp. In plus, prin transpiratie scapi si de toxine. In timpul tratamentelor cu bai este bine sa consumi multa apa, ca sa se intensifice procesul de eliminare a toxinelor din corp.
Enumeram cateva afectiuni ginecologice care pot fi vindecate prin baile in ciubar cu apa calda sarata: inflamatii cronice ale uterului si organelor anexe, sterilitate primara si secundara, hipoplazii uterine, nevralgii pelviene, tulburari menstruale sau sechele postoperatorii.
Hidroterapia cu apa sarata ajuta si la tratarea altor afectiuni cum ar fi:
  • stari de oboseala prelungite;
  • stres;
  • afectiuni musculare, articulare si artrita;
  • afectiuni reumatismale ce merge pana la artroze si preartoze (artroza genunchiului, soldului, umarului, cotului, mainilor) faza inactiva;
Baia duce la purificarea si reabilitarea organismului si utilizarea ciubarului zilnic duce la o relaxare si revigorare corporala, datorita apei calde de 38-41 grade Celsius ce patrunde in fiecare celula a organismului cu efect de relaxare musculara.
Baia stimuleaza activitatea inimii si rinichilor, amelioreaza durerile reumatice. Femeile sunt in special cele mai fericite de hidroterapia in Hot Tub-uri, deoarece aceasta provoaca scaderea in greutate, inlocuieste peelingul si ajuta la diminuarea vizibila a ridurilor.
Recomandam sedinte frecvente si de asemenea, adaptarea unei alimentatii corespunzatoare pentru rezultate optime. 
 
Va asteptam la terapie la Bucovina Residence & SPA!
Fericiti ca ne treceti pragul si vreti sa reveniti!
Rezervari ☎️ 0753778776
www.bucovinaresidence.ro
 
#ciubar #salina #jacuzzi #piscina #spa #pool #winter #terapie #apasarata #therapy #spacenter #hottub #bucovinaresidencespa #happy #visitbucovina #beautifuldestination #bucovina
Facebook
Twitter
LinkedIn