Atractii & Oferte

http://gridagraphic.com/proiecte/

ATRACTII si ACTIVITATI

pentru oaspetii nostri

OFERTA

SALA DE EVENIMENTE

Bucovina Residence & SPA organizeaza conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, workshop-uri sau lansari de produs in cel mai nou si modern centru de evenimente din Gura Humorului, VENTE. Sala are facilitati ultramoderne si este dotata cu echipamente multimedia, sonorizare de ultima generatie. Capacitatea acesteia depaseste 400 locuri si se poate adapta in functie de cerintele si necesitatile evenimentului. Spatiul include separee cu canapele potrivite pentru pauzele de cafea sau light lunch, dar are si terasa.

O alegere inspirata pentru orice conferinta sau eveniment corporate de amploare datorita locatiei. Parcul Arinis din Gura Humorului este o zona turistica la mare cautare unde se desfasoara numeroase activitati de agrement.

* Oaspetii nostri au acces gratuit la evenimentele disco DJ Club Mix, show-uri stand-up comedy, petreceri cu tematica!

http://gridagraphic.com/proiecte/

http://gridagraphic.com/proiecte/

OFERTA

CENTRU DE FITNESS

BALANCE este singurul centru de fitness din Gura Humorului, unde gasesti aparatura Tehnogym de ultima generatie. Vacanta nu inseamna sa te rupi de miscare. Aici vei descoperi sala de forta / aerobic / aparatura cardio / antrenamente de grup / kinetoterapie / antrenor personal la cerere. 

Instructorul va sta la dispozitie in orice moment al zilei, cu informatiile necesare pentru a face un antrenament corect.

* Oaspetii nostri beneficiaza de 20% reducere la sedinta de antrenament.

http://gridagraphic.com/proiecte/

http://gridagraphic.com/proiecte/

OFERTA

TEAM BUILDING

Evenimentele de team-building sunt o experienta deosebita, in cadrul careia intreaga echipa se bucura de activitati interesante, relaxare si mancare buna.

Prin structura sa, cu exterior generos, multe facilitati de relaxare si distractie cum ar fi SPA-ul, piscina, ciubarul si altele, Bucovina Residence & SPA este recomandata acestor tipuri de activitati in afara biroului. Va punem la dispozitie, pe langa centrul SPA, un foisor cu sistem audio, gratar, terasa, dining room spatios, mancare traditionala din Bucovina, protap etc. Organizam activitati de echipa ce presupun cooperare, strategie, comunicare, creativitate, uneori depasirea propriilor limite, dar si activitati de relaxare la piscina, dans si distractie la clubul Vente din oras.

http://gridagraphic.com/proiecte/

http://gridagraphic.com/proiecte/

OFERTA

CRACIUN 2021

OFERTA

REVELION 2022

Verifica disponibilitatea
Persoane